Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Colla Bastonera Quico Sabaté celebra el seu IV aniversari amb l’Arrelcat ’09

El proper dissabte, la Plaça de la Vila de Sant Celoni acollirà aquesta quarta festa de la cultura, on tothom podrà participar en els diferents tallers que tindran lloc durant tot el matí: despertar amb els Trabocabres, tallers de castells amb els Xics de Granollers, ball gitanes amb la Colla de Ferro, gegants, diables i timbalers de Sant Celoni, i bastoners. Durant la celebració, els bastoners i bastoners un convidaran a un esmorzar popular i també podreu compartir el dinar amb totes les colles convidades. Després del dinar, gaudirem de música en directe amb l'Orquestra Sant Celoni i Sol i Serena.

21/05/2009 11:42 Cultura
La Colla Bastonera Quico Sabaté va néixer a Sant Celoni l’any 2005 amb l’objectiu de promoure la cultura catalana i recuperar la tradició del ball de bastons al Baix Montseny, i, tot i que moltes persones no creien en la continuïtat d’aquest projecte, la Colla ha demostrat la seva iniciativa i el seu compromís en cadascun dels actes en què ha  participat.

En aquest 4 anys, els bastoners i les bastoneres del Baix Montseny han participat en nombrosos actes culturals i festius arreu dels Països Catalans, però també han representat la cultura catalana a Irlanda, Galícia i Euskadi, i aquest estiu viatjaran fins a Palestina per a participar en una mostra cultural àrab que tindrà lloc a diferents localitats del territori.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid