Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
Accions simbòliques al Baix Penedès i al Camp contra el desmantellament de la sanitat pública

Ha consistit en penjar bates blanques juntament amb tisores i una pancarta en la que es pot llegir “Per una sanitat pública i de qualitat” davant dels centres hospitalaris

11/06/2013 Salut

A primera hora del mat, la CUP de Tarragona ha dut a terme una acció simbòlica al Serveis Territorials de Salut a Tarragona per a denunciar "les retallades pressupostàries a la sanitat pública, que tenen per objectiu desmantellar-la per a afavorir els interessos de la sanitat privada i concertada". Condemna qualsevol atac a la sanitat pública catalana, ja sigui en forma de retallades salarials, en drets laborals, o en forma d’expedients de regulació i onsidera que la sanitat és un dret fonamental per a tota la població, i es  nega a acceptar totes aquestes retallades i atacs que està patint la sanitat pública.

L'acció s'emmarca dins la campanya Expedient ICS, i s'ha dut a terme de manera coordinada amb les CUP d'altres localitats de les comarques del Camp de Tarragona i del Baix Penedès, que comparteixen el mateix delegat territorial, el Sr. Mercadé.

Davant del CAP de l’Arboç

En aquesta línia, ahir a la nit,  la CUP del Vendrell, el grup de suport del Baix Penedès i la Plataforma contra el tancament nocturn del CAP de l’Arboç van penjar bates blanques davant l’edifici, juntament amb tisores i una pancarta en la que es pot llegir “Per una sanitat pública i de qualitat”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid