Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
Quim Arrufat participa en una xerrada-col·loqui al barri de Can Deu de Sabadell

Avui a l’Auditori de Can Deu a les 19:30h i és obert al conjunt de sabadellenques i sabadellencs

30/05/2013 Política

Aquest vespre, la CUP de Sabadell organitza una xerrada-col·loqui al barri de Can Deu, en la que participarà en Quim Arrufat, diputat de la CUP-AE al Parlament.

L’organització independentista ha reiterat la seva la voluntat de dur “la veu del carrer al Parlament i els debats del Parlament al carrer” i és per això que anuncia que aquest serà la primera d’una sèrie de trobades regulars dels representants polítics de la CUP amb la ciutadania al llarg de la legislatura.

L’objectiu d’aquestes trobades és contrastar els debats i les posicions sostingudes per la CUP al Parlament amb les inquietuds i reivindicacions ciutadanes, entenent que l’acció parlamentària ha d’anar indissolublement unida a la lluita reivindicativa i a les mobilitzacions i organitzacions populars.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid