Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
La CUP exigeix que s'aturin les represàlies contra els moviments socials de Sabadell

La formació independentista insta a l'Ajuntament de Sabadell a situar-se al costat dels "afectats per la crisi i no dels bancs"

15/04/2013 Drets i Llibertats
La PAH ocupa un edifici a Sabadell per allotjar famílies desnonades La PAH ocupa un edifici a Sabadell per allotjar famílies desnonades

La CUP a Sabadell  insta als responsables polítics dels Mossos d'Esquadra a cessar l'intendent Guillot i aturar el que consideren una “escalada repressiva sense precedents contra els moviments socials”. El fet que les darreres mobilitzacions pel dret a l'habitatge o durant la Vaga General hagin acabat amb desenes de denúncies sense identificacions prèvies i multes que arriben fins els 4.000€ evidencien una “dràstica retallada en matèria de drets i llibertats” que té per objectiu “frenar les protestes contra la greu situació d'emergència social que vivim”.

La formació d'esquerres també ha volgut fer palès una vegada més que davant “la situació de retrocés constant en les condicions de vida del conjunt de les classes populars” les institucions polítiques i judicials actuen reiteradament i de forma deliberada “en defensa dels interessos dels bancs i els especuladors”.

Segons el portaveu de la CUP Pau Comellas "l'intendent Guillot ha tornat a actuar amb traïdoria i opacitat, com ja va fer en el desallotjament de l'oficina ocupada d'Unnim a Torre-romeu el passat mes de desembre". Aquest cop, durant l'ocupació de l'edifici abandonat propietat de Caixa Penedès, l'intendent ha denunciat a les persones que van intervenir com a mediadores, inclosa l'advocada de la Plataforma, fet que evidencia "la incapacitat total d'aquest responsable dels Mossos d'Esquadra per dialogar i mitjançar".

Tres membes de la PAH acusats de resistència i desobediència a l'autoritat

Ahir, els Mossos d'Esquadra de Sabadell van denunciar pels delictes de resistència i desobediència a l'autoritat els tres mediadors que dissabte van interlocutar amb el subcap de la comissaria de la mateixa ciutat durant l'ocupació d'un bloc de pisos al carrer Sant Ferran. La sorpresa dels membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i la indignació del teixit social sabadellenc va arribar quan els tres membres del col·lectiu van rebre  la citació als seus domicilis particulars.

Tot i que van ser multitud les persones que es trobaven davant les portes del bloc de pisos buits de Caixa Pendès /Banc Mare Nostrum, només van ser dos els membres de la PAH, juntament amb la seva advocada, els que van haver de declarar a la comissaria dels Mossos, acusats dels delictes ja esmentats, durant l'ocupació de dissabte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid