Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
Presentació del "Grup de Suport amb en Genis" a Olot

Està previst celebrar la jornada solidària el proper dissabte dia 1 de juny amb una concentració de suport a les 12h del migdia davant l'ajuntament d'Olot, i un dinar solidari

24/05/2013 Drets i Llibertats
Aquest migdia s'ha presentat a Olot el Grup de suport amb el jove olotí Genís Martin i els companys del districte de les Cortsdetinguts el matí del 29 de març de 2012 en el marc de la vaga general. El proper 14 de juny tenen el judici on els demanen de 5 a 7 anys de presó i més 5.000 € de multa, acusats de desordres públics, danys continuats en el mobiliari urbà i alteració de la via pública.

El Grup de suport que s'ha organitzat a la Garrotxa i Osona el coformen familiars, amics i companys de militància de'n Genís, jove implicat en el teixit associatiu de la comarca.

El Grup de suport ha informat per una banda que ja s'han anat posant en contacte amb represetants polítics del territori, entitats i sindicats per recollir el màxim d'adhesiosn possibles.

Per altre banda també s'ha informat que es faran diferents actes a Banyoles Girona i Vic i es presentaran mocions a diferents municipis.

A Olot, d'on és en Genís, està previst celebrar la jornada solidària el proper dissabte dia 1 de juny amb una concentració de suport a les 12h del migdia davant l'ajuntament d'Olot, i un dinar solidari que estarà amenitzat per actuacions musicals. Des del grup de suport s'ha anaimat a tothom a sumar-se a la concentració per demanar l'absolució d'uns joves que pel seu compromis han de fer front a unes peticions fiscals desmesurades.

Fa dues setmanes la CUP del districte de les Corts de Barcelona va organitzar juntament amb el grup de suport amb els detinguts un vermut solidari i antirepressiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid