Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP presenta una moció en defensa de la sanitat pública a Tarragona

La CUP de Tarragona demana al Ple Municipal una defensa de l’ Hospital Joan XXIII, el Sociosanitari de Francolí i la fusió del GIPSS amb l’ ICS.

21/05/2013 Política

En el marc de la campanya "Expedient ICS", la CUP de Tarragona ha presentat per al proper ple municipal una moció en defensa de la sanitat pública tarragonina, com a resposta a les retallades "que es fan paleses amb especial virulència a l'Hospital Joan XXIII i al Sociosanitari Francolí", on el tancament de llits i l'acomiadament de personal sanitari comporten un "perjudici assistencial".

Malgrat la CUP de Tarragona encara no té representació a l’ens municipal, confia que els partits que sí que en tenen assumeixin i defensin una moció que defensa la sanitat com "un dret fonamental per a tota la població, no només sobre el paper, sinó també en la pràctica real" i que mira de defensar-la del que consideren l'objectiu de les retallades "convertir-la en un negoci". La CUP té en compte que hi ha diversos partits que defensen la sanitat pública de qualitat com un dret universal, per això, la candidatura independentista no té cap dubte que algun d'aquests assumirà aquesta moció i la defensarà com a pròpia.


Per últim, en relació amb la recent creació del "Grup de Treball en defensa de la Sanitat Pública", la CUP valora que es tracta d'un espai de trobada imprescindible per a aglutinar forces davant "la privatització de la sanitat, un problema que cal aturar per tots els mitjans". Esperen que s'hi afegeixin més col·lectius com “el personal sanitari en el seu conjunt i d'altres vinculats d'alguna manera amb la sanitat o no, ja que la salut és de totes les persones”. I esperen que sigui un grup de treball "capaç de traslladar a la ciutadania la rellevància de la problemàtica, per a poder implicar-la en la lluita".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid