Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades a la universitat
Els interins de la UPC finalitzen ocupació al rectorat i inicien una nova etapa de lluita

Han fet una crida al m,embres de comunitat universitària perquè s’oposin d’una manera contundent a les mesures aprovades pel Consell Social

06/05/2013 Educació
Gairebé un mes ha durat l'ocupació del rectorat de la UPC Gairebé un mes ha durat l'ocupació del rectorat de la UPC

L’Assemblea d’Interins de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha posat fi a l'ocupació de gairebé un del rectorat cap a les 14:30 amb una concentració i la lectura d'un manifest. nEl text assenyala que es tanca una etapa, ja que "ni el Rector i la Gerenta ja no són els nostres interlocutors vàlids", per obrir-ne una altra que contempla nous camins de lluita però mantenint el mateix objectiu "de defensa dels nostres llocs de treball dins d’una universitat pública i de qualitat". 

També han fet una crida al personal docent i investigador, al personal d’administració i serveis, a l’estudiantat, i molt especialment als membres del Consell de Govern, perquè s’oposin d’una manera contundent a les mesures aprovades pel Consell Social per respectar la voluntat del Claustre i l’acord de revisió del pressupost 2013.

Avui, 78 de les 81 persones continuen treballant a la UPC. No ho han pogut celebrar diuen, perquè 3 persones han estat acomiades i "perquè els nostres llocs de treball i les condicions laborals de la resta de treballadors i treballadores segueixen amenaçades".

Recordem que el col·lectiu d’interins i interines va rebutjar públicament els acords del Consell Social i l’atac directe que suposen a l’autonomia universitària. "Nosaltres ens hi seguim jugant molt, però ara la retallada s’estén a més treballadors i treballadores, i marca un moment decisiu en el futur de la nostra universitat" han volgut remarcar-ho en el el manifest.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid