Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Els interins de la UPC demanen l'aturada dels acomiadaments

S'ha convocat una vaga els dies 25, 26, 29 i 30 d'abril

24/04/2013 Educació
Gairebé un mes ha durat l'ocupació del rectorat de la UPC Gairebé un mes ha durat l'ocupació del rectorat de la UPC

L’Assemblea d’Interins Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha convocat a tots els col·lectius de la comunitat universitària a les 15:30h davant de l’edifici del Rectorat i demanarà mitjançant la lectura d’un manifest al Consell de Govern, l’òrgan competent en aprovar les mocions proposades i aprovades pel Claustre, que aturin els previstos desnomenaments, que demanin la modificació del pressupost del 2013 i rebutgin l’acord amb la Generalitat pel manteniment i la defensa de la Universitat pública i de la seva autonomia.

Les persones interines de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que es veuen afectades pels acomiadaments previstos a finals del mes d’abril de 2013, estan ocupant el Rectorat des del dia 10 d’abril amb l’objectiu d’aconseguir el suport de tota la comunitat universitària, cosa que s’ha aconseguit tal com es va demostrar en l’èxit obtingut en el Claustre Universitari del dia 16 d’abril.

Vaga i classes al carrer

Treballadors i estudiants de la UPC van acordar en assemblea convocar vaga a partir del proper 25 d'abril, en contra dels 340 acomiadaments aprovats pel consell de govern d'aquest centre.

Com a acció reivindicativa, l'assemblea de la Facultat de Matemàtiques i Estadística ha organitzat per aquest dia una jornada de classes de caire divulgatiu davant de Palau Reial. Les classes les impartiran de 9:30 a 11h professors de la facultat i seran obertes a tothom que hi vulgui participar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid