Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#25APrenElTeuCentre
Tancades a més de mig miler de centres educatius per un ensenyament públic de qualitat

L'Assemblea groga al Principat, la plataforma crida per una educació pública de qualitat i l'onada Verda fan una crida al conjunt de la societat  per tal de donar suport les mobilitzacions

24/04/2013 Educació

Més de 400 centres de Catalunya es tancaran per mostrar el seu rebuig frontal a la política que duen a terme els actuals governs de CiU i PP, d'expoli d'un Sistema Educatiu Públic construit amb l'esforç de tots i totes, amb l'únic objectiu de dedicar els recursos econòmics al rescat i recolzament del poder financer i a l'augment del poder de l'escola concertada i privada. A les Illes i el País València centenars de centres també han manifestat la seva adhesió a les mobilitzacions contra els seus respectius governs autonòmics i espanyol.

Així mateix, considereen l'aprovació de la LOMCE com el pas definitiu per acabar amb l'Educació com un Dret i convertir-la en mercaderia al servei d'uns pocs, una llei antipedagògica, mercantilitzadora, segregadora, sexista, antidemocràtica i privatitzadora.

En aquest línia, manifesten que no poden romandre impassibles davant el dramàtic deteriorament de les condicions laborals dels professionals de l'Educació, la disminució de la seva retribució, l'augment de la seva carga lectiva i horari, així com de l'acomiadament del personal interí i la falta de substituts/es als centres fins que no passen quinze dies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid