Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
POLÍTICA
Preparen la presentació d'un “nou” Front Nacional de Catalunya

Els antics militants del FNC asseguren que la formació política està dissolta des de l'any 1990 i que hi havia l'acord pres de que cap dels ex-militants podria usar les sigles en el futur

17/04/2013 Política

Ahir el setmanari El Triangle publicava una breu notícia a la secció “confidencial” titulada “Quin partit polític històric vol renéixer de les cendres?” on s'informa que Jordi Casacuberta (ex-militant del FNC, Estat Català, Esquerra Republicana, Unitat Nacional Catalana i Reagrupament) està preparant la presentació política d'un “nou” Front Nacional de Catalunya.

Antics membres del Front han emès un comunicat on es remarca que “sempre hem respectat la seva auto dissolució l’any 1990 i l’acord pres en l’ultima Assemblea General de que ningú dels ex militants utilitzaria les nostres sigles en el futur.” i acaba dient “Tot plegat no tindria gaire importància si no fos que aquest personatge (Casacuberta) té un discurs que està a hores llum de la ideologia progressista que el FNC sempre havia mantingut.”

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid