Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades a la Universitat
Les mobilitzacions a la UAB generen la suspensió del consell de govern

El Rectorat està ocupat des de la setmana passada i es va fer una manifestació que va acabar amb dos ferits lleus després d'un forcejament amb agents dels Mossos d'Esquadra.

25/04/2013 Educació
Finalitza la tancada del rectorat d'un mes d'ocupació Finalitza la tancada del rectorat d'un mes d'ocupació

Més d'un centenar d'estudiants ha bloquejat aquest dijous les entrades al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on s’havia de fer una reunió del consell de govern del centre que, finalment, ha estat suspesa. Els manifestants han impedit el pas de la vicerectora de Relacions Institucionals, Silvia Carrasco, que s'ha presentat amb seguretat pròpia de la universitat.

La protesta l’han portat a terme fonamentalment els estudiants que estan tancats al rectorat i que exigeixen una rebaixa en les taxes universitàries i millores laborals per al personal docent i investigador (PDI) i el personal d'administració i serveis (PAS).

Amb aquestes protestes, volen que la UAB redueixi les taxes universitàries i aprovi millores laborals per al personal docent i investigador i el personal d'administració i serveis. De fet, segons que ha explicat a diversos mitjans de comunicació, la coordinadora d'Assemblees de Facultats de la UAB, Maria Garcia, l'objectiu de blocar el consell era impedir que s'aprovés un dictamen jurídic que refusa canvis en el sistema electoral de la universitat. Garcia ha dit que si la institució no s'avenia a negociar, mantendrien les protestes i fins i tot pensen en noves accions

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid