Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concert de l'Estelada
Tot a punt per al Concert de l’Estelada

El pavelló de Vilanova de Bellpuig ja compta les hores per celebrar el 10è aniversari amb ritmes i melodies dels Països Catalans

06/04/2013 Cultura

Lax’n’Busto, Betagarri i Brams són els prometedors caps de cartell de la 10è edició del Concert de l’Estelada a Vilanova de Bellpuig. Amb més de 1000 entrades venudes i un gran ressò a les xarxes socials, els organitzadors esperen amb optimisme l’arribada del concert. L’escenari de Bellpuig s’omplirà de ritmes festius a partir de les 4 de la tarda i fins ben entrada la matinada.

Aquest any 2013 el Concert de l’Estelada celebra el 10è aniversari amb un cartell molt prometedor. Pau Alabajos, The Mamzelles, La Terrasseta de Preixens, Xeic, Lax’n’busto, Betagarri i Brams ja ultimen els darrers detalls de les seves actuacions amb noves estrenes i presentacions.

Presentacions i estrenes

Xeic! presentarà el seu nou disc “Batecs” en exclusiva al concert de l’Estelada. Per aquest motiu, les primeres cent persones que entrin al concert amb l’estelada rebran una còpia del nou disc. La Terraddets de Preixens també estrena nou disc al concert amb el títol de “Rapinyaires”, físicament el treball veurà la llum ben aviat. El cicle de novetats continua amb Lax’n’Busto que estrenen “Tot és més senzill”.

A Vilanova de Bellpuig, el grup passarà la prova de foc abans de la seva presentació oficial a Girona. El grup basc Betagarri, per la seva banda, celebra el seu 20è aniversari i presentarà al concert de l’Estelada “Zorion Argia"•. Finalment, el grup berguedà, Brams, que ja repeteix a l’escenari vilanoví tocarà dues cançons inèdites que formaran part del nou disc del 2013.

Sortejos d’entrades i col·laboracions

L’organització ha regalat sis entrades entre els seguidors de l’esdeveniment a Facebook gràcies a les empreses Vam Cats, que ha sortejat també calçat, Polsera Catalana i CatEstel que han aportat els seus productes més especials.

El 10è aniversari

Amb 10 anys d’experiència, el concert de l’Estelada ja s’ha convertit en un dels esdeveniments més reivindicatius de les terres de Lleida. El concert va néixer com a resposta de la manca de programació juvenil al Pla d’Urgell. Des de llavors, el principal objectiu del concert ha estat difondre la música de casa nostra a tots els joves dels Països Catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid