Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Correllengua 2013
El Correllengua 2013 homenatjarà la figura de Miquel Martí i Pol

Enguany el Correllengua commemorarà el desè aniversari de la desaparició del poeta Miquel Martí i Pol.

05/03/2013 Llengua
Bloc de la CUP. Marxa cloenda del Correllengua 2012 Perpinyà Bloc de la CUP. Marxa cloenda del Correllengua 2012 Perpinyà
A l’Assemblea General Ordinària de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (Cal) del 2 de març es decidia fer realitat la nova edició del Correllengua i dedicar-lo al cèlebre poeta català Miquel Martí i Pol, que ens va deixar ara fa deu anys. La CAL en reconeix la seva “vàlua com a poeta i la notable contribució de la seva obra a la nostra literatura”. L’acte d’inici se celebrarà a la seva vila natal, a Roda de Ter. La data encara està per confirmar.

Concurs de cartells

L’Assemblea de la CAL també va decidir la convocatòria del Concurs de cartells del Correllengua. El cartell ha de donar una imatge d’unitat a tot el Correllengua i ha d’acompanyar els actes a cada vila o ciutat. La primera edició del concurs va sorgir d’una iniciativa de l’any 2011 amb la intenció de fer del Correllengua un festival més col•laboratiu i participatiu.


Les obres es podran presentar fins al 26 d’abril. El guanyador rebrà una dotació econòmica de 300€. Les bases del concurs es poden consultar al lloc web de la CAL.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid