Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP demanarà al PP que assumeixi una moció en defensa de Tarragona
12/02/2013 Política

La CUP de Tarragona demanarà en el proper ple municipal una moció de reconeixement de la ciutat de Tarragona i d’aquelles persones o grups que han contribuït a construir la ciutat amb la seva lluita, amb la defensa del patrimoni o amb la reivindicació dels drets socials que han dut a terme.Degut al fet que la CUP de Tarragona encara no té representació a l’ens municipal, demanarà al Partit Popular de Tarragona que assumeixi i defensi una moció pel reconeixement de la ciutat i dels seus valors.

La CUP té en compte que el Partit Popular s’autoanomena “únic partit polític amb veu a l’Ajuntament que defensa Tarragona i els seus valors més representatius”, per això la candidatura independentista els farà arribar la proposta i no té cap dubte que el PP assumirà aquesta moció i la defensarà com a pròpia.

En la moció, la CUP demanarà a l’Ajuntament que insti la Generalitat a iniciar els tràmits per substituir el nom de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i que passi a anomenar-se Hospital Universitari i Públic de Tarragona, en reconeixement a la ciutat on dóna servei i en defensa dels drets sanitaris públics.

També es demanarà el canvi de nom de places o carrers dedicats a personatges o fets bèl·lics aliens a la ciutat de Tarragona. Així, demanarà el canvi de nom del carrer Callao per carrer Silenci per la Pau, en homenatge a aquells tarragonins i tarragonines que als anys 80 es van manifestar per la defensa de la pau. També es demanarà el canvi de plaça Prim per plaça Josep Alomà, que va ser personatge il·lustre de la ciutat, tinent d’alcalde i conseller de cultura de l’Ajuntament de Tarragona.

Finalment, la CUP demanarà el canvi de nom de l’edifici tancat del Banc d’Espanya per Edifici Marcel·lí Domingo, diputat a les Corts Republicanes per Tarragona i ministre d’Agricultura, Indústria i Comerç.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid