Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Enllaçats
Jornada d'acció per la llengua als Països Catalans el 9 de març

Enllaçats per la llengua proposa una mobilització conjunta que es tradueixi en un seguit d'accions a tots els territoris de parla catalana

28/01/2014

La campanya Enllaçats per la llengua en defensa del català arreu dels Països Catalans ha convocat una jornada general d'acció per la llengua per al proper 9 de març.

La iniciativa, que busca establir lligams d'actuació continuada de manera conjunta, organitzarà diverses accions i mobilitzacions que tindran lloc al voltant del 9 de març amb el lema unitari "Enllaçats per la llengua" i la lectura del manifest en diverses poblacions de tots els territoris. Les accions territorials es presentaran públicament el proper 5 de març.

La campanya denuncia que en els darrers mesos s’han succeït "atacs sistemàtics contra la nostra llengua arreu del territori", en l’àmbit dels mitjans de comunicació, en l’àmbit de l’Administració Pública i, finalment, en l’àmbit del sistema educatiu, on el català havia avançat més en els darrers anys.

Així mateix, fa una crida a les escoles, entitats i ciutadania a penjar el llaç de la campanya des d'ara mateix a les façanes i als balcons i també a les xarxes socials. Fins ara són més de 400 les entitats adherides al projecte.

Enllaçats per la llengua és una proposta nascuda a les Illes enfront dels intents de minoritzar el català a les escoles i les administracions públiques i constitueix una expressió que convoca a la unitat en la defensa de la llengua a les Illes, la Franja, la Catalunya Nord, el País Valencià i el Principat de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid