Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme
El Grup de Suport a la CUP-AE de Torelló s’ha constituït com a nucli local
19/02/2013 Política
Membres de la CUP a Torelló Membres de la CUP a Torelló

Dissabte passat, al consell polític de la CUP celebrat a Girona, la CUP de Torelló va ser aprovada com a nucli local del partit. Així, el que fins ara era un grup de suport a la CUP-AE, nascut durant la campanya electoral de les eleccions per al Parlament de Catalunya del passat 25 de novembre, ha passat a esdevenir un grup local més. Durant els darrers mesos, el col·lectiu humà que el formava ha treballat per la seva consolidació, i amb aquest gest fa un pas endavant per continuar treballant a nivell local, territorial i nacional sota el paraigua polític que representa la CUP-AE.

La CUP Torelló pren el compromís de coordinar-se com una nova veu dins el panorama polític torellonenc, en representació de l’Esquerra Independentista al nostra poble, sumant forces amb la resta de nuclis de la comarca d’Osona i dels Països Catalans, participant de forma activa i continuada en la vida política del nostre territori, en el camí cap a la consecució de la plena independència d’uns Països Catalans justos i socialistes. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid