Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casal
Més d'un centenar d'entitats i mig miler de persones exigeixen un espai autogestionat pel jovent a Lleida

Rebuig massiu i divers al desallotjament i demanda inequívoca d'un espai autogestionat

18/01/2013 Política
L'Assemblea del Casal  presenta mostra el suport rebut en les seves reivindicacions L'Assemblea del Casal presenta mostra el suport rebut en les seves reivindicacions

116 col·lectius i 540 persones van mostrar ahir el seu suport al projecte del Casal Popular de Joves de Lleida a través de la seva adhesió al manifest "No desallotjareu els nostres somnis. El Casal és del jovent".

Des de l'assemblea del Casal es considera que aquest posicionament clar, massiu i divers no pot ser menystingut per la Paeria
en les actuals negociacions i futures accions per ubicar el nou Casal a l'antiga Casa Panadés i per trobar futurs espais (amplis, polivalents i cèntrics) pel Casal de Joves de la ciutat.

El manifest, impulsat durant 3 setmanes per l'assemblea del Casal, recull adhesions col·lectives d'una gran diversitat d'àmbits. Entre elles destaquen entitats socials (com la Federació Catalana de Voluntariat Social, Agrupa't o la PAH de Lleida), culturals (5 colles bastoneres, companyies de teatre, etc.), 18 Casals i Ateneus, 11 grups de música, associacions i plataformes juvenils (associacions locals, Arran, Joves d'Esquerra Verda, etc.), col·lectius i consells d'estudiants, agrupaments escolta, entitats ecologistes (IPCENA, Som lo que Sembrem), partits i organitzacions polítiques (ICV, CUP, PCPC, Revolta Global, Endavant, etc.), assemblees socials i d'indignats, sindicats (CGT de Catalunya i CGT de Ponent), projectes comunicatius (Setmanari Directa, Waita TV i Araponent.cat), entre altres.

L'assemblea del Casal considera que els suports expressen massivament i nítidament que el desallotjament del 7 de desembre precipitat per la Paeria va ser un error en tancar un espai que durant 10 mesos va acollir el projecte (obert, participatiu i de tots) del Casal i de nombroses iniciatives culturals, socials i polítiques.

Així com un espai de trobada, autogestionat pel jovent i les entitats de la ciutat és una necessitat (històricament reclamada pels col·lectius juvenils) que no pot esperar un dia més.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid