Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de llibre
David Fernàndez i Quim Arrufat visitaran Alcoi i Alacant respectivament
30/01/2013 Política

El proper cap de setmana, els diputats al Parlament de Catalunya David Fernàndez i Quim Arrufat, i l'ex-regidora Anna Gabriel visitaran les capitals de l'Alcoià, l'Alacantí, la Safor i la Costera.

A Alcoi es realitzarà la presentació del llibre “Cop de CUP. Viatge a l'ànima i a les arrels de les Candidatures d'Unitat Popular” a les 18:30 h. Al Casal-Centre Ovidi Montllor (CCOM) d'Alcoi. David Fernàndez farà la presentació com a coautor del llibre. L'organització de l'acte corre per part d'Endavant-OSAN del Comtat.

A Alacant el diputat per la CUP Quim Arrufat assistirà en el marc de la segona festa per la independència, que es realitzarà al Casal Popular Tio Cuc i està organitzada per Endavant-OSAN, Arran i el SEPC. A les 18:30 h. Es realitzarà la xarrada “Lluita, organització i construcció de la unitat popular” a càrrec de Quim Arrufat, finalitzada la xarrada, a les 21 h, es farà un concert amb Pelandruska.

A Xàtiva, també es realitzarà la presentació del llibre sobre la CUP, serà a càrrec de David Fernàndez i Anna Gabriel, professora d'Història del dret a la UAB i militant de la CUP, el proper divendres 1 de febrer, a les 20 h. A la llibreria “La Costera”. L'acte serà organitzat per Endavant-OSAN.

Finalment, diumenge 3 de febrer, es realitzarà la presentació a Gandia, a les 18 h. Al Casal Jaume I de la Safor-Valldigna, l'acte està previst que vaja a càrrec de David Fernández i Anna Gabriel. L'acte serà organitzat per Endavant-OSAN.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid