Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ha sortit el número 95 de "La Veu"

Acaba de sortir a la xarxa el número 95 de La Veu, que publica del Moviment de Defensa dela Terra  (MDT). Aquest número consta de cinc articles, el primer dels quals es centra sobre l’avenç de la consciència nacional i la reacció de l’Estat espanyol i sobre les polítiques liberals de CiU, que el text designa com a “liberalisme botifler”.

El segon article tracta sobre alguns aspectes generals del que l’MDT anomena referent polític de masses (en referència a la CUP) que són debatuts actualment dins el moviment, com ara la seva relació amb les sectorials, les plataformes o les organitzacions estratègiques. Tot seguit hi ha un text que reflexiona sobre els problemes estructurals de l’educació formal als Països Catalans sota dominació espanyola i la necessitat d’una política d’esquerres que afronti aquests problemes i les retallades dels diefrents governs regionals.

12/06/2011 12:36 Comunicació
A continuació hi ha dos articles sobre dos llibres, dels quals es fan algunes valoracions crítiques. Al primer, que analitza el llibre de Tony Judt El món no se’n surt, es conclou que l'autor, mancat d’una perspectiva marxista, “fa un bon diagnòstic de les conseqüències de les polítiques neoliberals, però no va gaire enllà en l’anàlisi de fons del problema: el sistema econòmic mundial” i que per aquesta raó ha agradat tant “tant als corifeus del PSC-PSOE.”

Al segon, centrat en el llibre Construint municipi des dels moviments socials, es remarca la inconsistència tant de voler relligar un seguit d’experiències diferenciades com de “l’intent de cohesionar un discurs determinat i de les tesis que tant al pròleg com a la introducció es poden vincular amb la doctrina de l’“antiorganització”.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid