Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Suport a l'alcalde de Girona davant la denúncia de Manos Limpias

La candidatura independentista anima l'alcalde a fer pinya amb l’Ajuntament de Celrà, denunciat pel mateix motiu, per tal de fer front a l’estratègia “de l’amenaça i la por”

20/12/2012 Política

La CUP de Girona ha fet públic el seu suport a l’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, que ha estat denunciat davant la Fiscalia General de l’Estat espanyol per part del col·lectiu espanyolista Manos Limpias. El motiu de la denúncia és l’acord del ple municipal del mes de desembre, segons el qual es declara Girona “territori català lliure i sobirà”.

En aquest sentit, els regidors de la CUP s’han refermat en l’acord que va prendre el plenari municipal fa poques setmanes, i han animat Puigdemont a “mantenir-se ferm” davant l’estratègia “de l’amenaça i la por” que arriba des de l’Estat espanyol, i a sumar esforços amb l’Ajuntament de Celrà, que just ahir va ser denunciat pel mateix motiu, per tal de fer front a aquesta ofensiva judicial.

En la denúncia interposada es demana que se suspengui la moció que va propiciar l’acord del plenari, presentada per la CUP amb d’altres col·lectius com ERC o Rcat, per ser “il·legal” i acusa Puigdemont d’un delicte de “prevaricació, usurpació d’atribucions, i de coaccions i amenaces a les institucions”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid