Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Wertgonya
10 de desembre, concentració unitària per l'escola en català

I aquest dijous, la iniciativa espontània #6D12StJaumePLENA anima a concentrar-se a les 12 del migdia a la Plaça Sant Jaume

05/12/2012 Educació

Somescola.cat ja té data per la primera gran concentració contra l'esborrany de reforma educativa del ministre d'Educació, José Ignacio Wert, que elimina la immersió lingüística i inclou disposicions com ara que els governs paguin l'escola privada a les famílies que vulguin el castellà com a llengua vehicular.

Serà el 10 de desembre a dos quarts de set de la tarda a la Plaça Sant Jaume de Barcelona coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans.

La plataforma d'entitats convoca la ciutadania de Catalunya a una jornada de protesta contra la mesura i en defensa del model d’escola catalana en llengua i continguts. La protesta portarà per lema "Per un país de tots, l'escolà en català".

Somescola.cat insta tots els centres docents a penjar en un lloc visible la pancarta i els cartells amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català” i a fer un breu acte reivindicatiu amb tota la comunitat educativa el mateix dilluns, 10 de desembre, a la sortida de l’escola.

Paral·lelament, aquest dijous hi ha convocada una concentració espontània que ha circulat per les xarxes socials que anima tothom a protestar a la Plaça Sant Jaume a les 12 del migdia.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid