Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria independentista
Un vídeo de suport a la CUP-AE reivindica els més de 30 anys d'estratègia independentista

"Malgrat la repressió, dècades de lluita i d'intervenció política. Lluitant per una terra lliure. El 25-N: per la independència i el socialisme: Votem la CUP", proclama el vídeo elaborat per l'MDT

19/11/2012 Política

Nou vídeo de suport a la Candidatura d'Unitat Popular - Alternativa d'Esquerres (CUP-AE) amb motiu de les eleccions del 25 de novembre.

Sota el títol "Més de 30 anys d'estratègia independentista: Votem la CUP", el Moviment de Defensa de la Terra (MDT) ha elaborat i difós a través d'Internet un vídeo on reivindica que la CUP és l'opció electoral que culmina més de 30 anys de lluita per l'alliberament nacional i social dels Països Catalans.

"Malgrat la repressió, dècades de lluita i d'intervenció política. Lluitant per una terra lliure. El 25-N: per la independència i el socialisme: Votem la CUP", proclama l'MDT en aquesta gravació, que es nodreix d'episodis i mobilitzacions històriques que es remunten al combat contra l'ocupació feixista i la restauració borbònica per bastir "l'estratègia independentista contra el marc constitucional i autonòmic i per uns Països Catalans independents, reunificats i socialistes". El vídeo acaba amb imatges recents extretes de diverses mobilitzacions de l'Esquerra Independentista.

De fet, divendres passat la CUP-AE va celebrar un acte de forta càrrega simbòlica on va reunir una desena de patriotes catalans davant la presó Model de Barcelona per presentar la formació com l'hereva directa del moviment independentista històric.

En nom de la CUP, el candidat número 5 per Barcelona, Xavier Safont-Tria, va posar de manifest que “després d'aquesta trajectòria de lluita, avui la conjuntura ofereix una oportunitat històrica per a construir una alternativa d’esquerres en clau de Països Catalans".

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid