Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Txelui Moreno i Diego Cañamero participaran a l'acte central de campanya de la CUP-AE

La CUP-AE presentarà l'espot principal de campanya en l'acte d'aquest diumenge al Barcelona Teatre Musical

15/11/2012 Política

El portaveu de l'esquerra abertzale Txelui Moreno i el portaveu del Sindicato Andaluz de Trabajdores (SAT) Diego Cañamero mostraran el seu suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres participant a l'acte central de campanya de la candidatura. La cita és aquest diumenge al Barcelona Teatre Musical a partir de les sis de la tarda.

A l'acte es preveu la participació de diferents membres de moviments socials, dels candidats i d'altres ponents internacionals que donaran suport a la formació.

Presentació de l'espot de campanya

A més, es presentarà l’espot principal de campanya, que ha estat rodat aquests dies a la comarca del Garraf. Amb el títol “Ho volem tot”, l'espot compta amb 12 seqüències rodades a Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú i el Massís del Garraf i la participació de veïns de la zona.

També hi participen cares conegudes que donen suport al projecte de la CUP, com el futbolista Oleguer Presas, l'actor Sergi López i els músics Cesk Freixas, Meritxell Gené, Marcel Casellas, Àlex Vendrell i Lluís Cabrera.

No és el primer anunci electoral de la CUP. Aquests dies n'ha presentat un altre on reinvidica la tasca de la CUP als ajuntaments catalans i repassa algunes de les iniciatives més destacades impulsades per la formació en l'àmbit local.

A l'espot, una dotzena de regidors i militants de les assemblees locals destaquen algunes de les tasques per les quals la CUP s'ha donat a conèixer en els darrers temps. El vídeo ha estat gravat a Artés, al Bages. El músic Feliu Ventura ha cedit especialment la cançó "País de Carretera" del darrer disc Música i Lletra.

D'altra banda, el vídeo de suport a la CUP-AE "Som Unitat Popular" ha esdevingut un fenomen a Internet. En poc més de tres dies l'espot havia rebut més de 100.000 viualitzacions, convertint-se així en el vídeo relacionat amb les eleccions amb més visites en la cursa de cara a les eleccions del 25 de novembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid