Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-N
Tancada prevaga a l’Institut Gorgs

L’Assemblea del centre cerdanyolenc ha organitzat xerrades i tallers per informar i prendre consciència

12/11/2012 Drets i Llibertats

L’Assemblea d’Alumnes de l’Institut Gorgs (Cerdanyola del Vallès) ha decidit començar la vaga general amb una tancada reivindicativa la nit abans. L’acte va molt més enllà de prendre l’escola i dormir-hi, ja que serà una vigília destinada a la informació i a la presa de consciència perquè “considerem que no només som els estudiants qui estem desinformats, sinó el conjunt de la societat”.

A partir de les vuit del vespre es projectaran documentals i es farà un taller de pancartes. Més tard, hi haurà la xerrada d’un membre de la plataforma Dempeus per la Salut Pública, que parlarà de les conseqüències de la privatització en sanitat, i també la xerrada per videoconferència amb Albano Dante Fachin i Marta Sibina, directors de la revista Cafèambllet, que ha patit censura i repressió per haver destapat casos de corrupció en la salut pública.

L’endemà, després d’esmorzar, els assistents a l’acte aniran a la manifestació de les 12h, convocada a la plaça Abat Oliva de Cerdanyola, i a la tarda també participaran a la manifestació de Barcelona.

L’Assemblea d’Alumnes ha recordat que la tancada està oberta també a professors, pares i a tothom que hi estigui interessat, i que l’institut es troba al carrer Àliga, 64 de Cerdanyola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid