Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PRIVATITZACIÓ
La CUP “es mulla” pel Ter i contra la privatització de la gestió de l’aigua

Membres de la Candidatura d'Unitat Popular a Girona es desplacen fins el Ter per reivindicar el retorn del cabal ecològic del riu i reclamar un nou model de gestió de l’aigua

17/11/2012 Política

Ahir a la tarda la CUP – Alternativa d’Esquerres es va traslladar a una de les zones que voregen el riu Ter per reivindicar el retorn del cabal ecològic del riu, i denunciar alhora la privatització de l'empresa Aigües Ter-Llobregat (ATLL), que recentment ha estat venuda a l'empresa ACCIONA. El candidat Lluc Salellas, cap de llista a la demarcació de Girona, ha participat en l'acció, en que també hi van assistir d'altres membres de la candidatura.

El riu Ter, al seu pas per Girona, presenta un aspecte molt pobre i segons la CUP-AE, difícilment es compleixen els 3m3/s que preveu la llei de 1959. La Candidatura s’ha sumat, així, a les diferents campanyes i col·lectius que reivindiquen un cabal ecològic per al riu que, tal i com han afirmat algunes directives, fins i tot hauria de superar el llindar dels 3m3/s.

Salellas ha refermat l’aposta de la CUP - Alternativa d'Esquerres per un replantejament global de la gestió de l'aigua i del model territorial català. Si no, ha assegurat el candidat, “difícilment es podrà garantir el retorn del cabal ni garantir la viabilitat dels ecosistemes i de la pagesia del territori”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid