Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#somcanvies
El regidor de CiU Jordi Martí amenaça amb precintar Can Vies

Aquest divendres s'han presentat quatre agents de paisà de la Guàrdia Urbana a Can Vies, han identificat una veïna usuària i han donat una carta signada pel gerent

16/11/2012 Drets i Llibertats
Manifestació amb la participació de les associacions veïnals i populars de Sants Manifestació amb la participació de les associacions veïnals i populars de Sants
Fa uns mesos CiU va iniciar un expedient sancionador per aconseguir el cessament de les activitats polítiques, socials i culturals de Can Vies, amenaçant també amb multes de fins a 30.000 euros per no tenir les llicències corresponents.

Aquest divendres s'han presentat quatre agents de paisà de la Guàrdia Urbana a Can Vies, han identificat una veïna usuària i han donat una carta signada pel gerent Francesc Jiménez on es diu que si es fa l'activitat musical prevista per aquesta nit precintaran per la força el centre social autogestionat.

Can Vies considera que "això no és més que una excusa per tractar de tancar un centre social amb 15 anys de vida social al barri, activitats culturals i polítiques que escapen del seu control i que reben el suport de gran part del veïnat", com ha quedat demostrat als diferents actes de suport que s'han dut a terme.

Davant d'aquesta actuació, Can Vies ha convocat una cercavila reivindicativa que se celebra a partir de les 21:30h davant de l'edifici (Jocs Florals 40-42,Plaça Sants). A més, ha fet una crida perquè tothom hi vagi amb la samarreta de la campanya o una samarreta groga.

L'octubre passat gairebé 2.000 persones es van manifestar pels carrers dels barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta en contra del desallotjament del centre sota la pancarta “No passaran! Totes juntes #SomCanVies”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid