Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaris amb Can Vies protesten en la inauguració de les reformes de la plaça Josep Pons a Sants

A les 12:00 del matí coincidint amb la inauguració, per part de l’alcalde Jordi Hereu, de la reformada Plaça Bonet i Moixí (Josep Pons).
 
Un grup de persones solidaries amb la situació del CSA Can Vies, amenaçat de judici i desallotjament els propers mesos, han realitzat una nova acció per difondre la situació en que es troba Can Vies i protestar davant els politics especuladors de la ciutat que prefereixen places dures a Centres Socials plens de vida.

29/01/2011 22:20 Drets i Llibertats

Aprofitant l’arribada de l’alcalde Jordi Hereu a la Plaça Bonet i Moixí, les persones solidaries amb el CSA Can Vies han llençat bombetes d’olor i han mostrat banderoles a temps que cridaven consignes en suport del CSA i la pudor que fa aquesta classe política especuladora. Ràpidament la seguretat privada de l’alcalde ha intentat impedir, amb cops i males maneres,  que  el grup de persones mostres les banderoles, però no ho han aconseguit.

 

Per saber-ne més:

Manifestació de suport al CSA Can Vies pel judici del 18 de febrer 

Els castellers de Sants ja tenen monument al barri. BTV

Manifestació per aturar una nova demanda contra el CSA Can Vies al barri de Sants 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid