Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
insubmissió
Artistes i polítics exposen les seves experiències i reflexions sobre el ‘#novullpagar’

Amb les intervencions de Toni Albà, Quim Masferrer, Francesc Ribera (Titot) i Cesck Freixas, entre altres

20/10/2012 Política
Toni Albà , Quim Masferrer, Francesc Ribera Titot i Cesk Freixas donen la seva opinió com persones que també han fet insubmissió al pagament de peatges. Toni Albà , Quim Masferrer, Francesc Ribera Titot i Cesk Freixas donen la seva opinió com persones que també han fet insubmissió al pagament de peatges.

Ahir es va celebrar un conferència de premsa organitzada per Catalunya Diu Prou per parlar de la situació actual i del futur de les sancions per la campanya #novullpagar.

Les opinions dels personatges mediàtics van exposar les seves experiències personals i tots ells van insistir en la importància de mantenir-nos ferms en l’acció fins al final. També es va fer una valoració positiva per part de tots els assistents vers la desobediència civil com a eina per canviar la societat i les lleis i com a pas previ per que les coses canviïn.

L’alcalde d’Arenys i membre de la CUP, Josep Manel Ximenis va assenyalar la queixa pel tracte que les persones sancionades pel #Novullpagar estan rebent per part de l’administració pública, al·legant que no es tracta a tothom igual depenent del territori, i que no s’atén correctament a les persones ni en les notificacions ni en les respostes pel que fa als seus expedients i a les al·legacions que es presenten.

Joan Tarda d' ERC, va mostrar tot el seu suport a l’exposició de Josep Manel Ximenis i va afegir que treballarà en una la proposta de que s’eliminin totes les sancions i els expedients de les persones a afectades per aquest tema.

A la taula hi han intervingut per part de Catalunya Diu Prou, Carme Teixidó portaveu de la plataforma i els advocats Daniel Laspra i Lluís Gibert. Els representants de Solidaritat i de Reagrupament van excusar la seva presència per motius d’agenda.

L’acte també va comptar amb les intervencions de Toni Albà, Quim Masferrer, Francesc Ribera (Titot) i Cesk Freixas.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid