Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament i llengua
USTEC-IAC realitzarà un acte amb sindicats d'ensenyants dels Països Catalans l'11-S
07/09/2012 Llengua
El sindicat USTEC·STEs s'afegeix a les mobilitzacions de l'11 de Setembre i se suma al  "gran esforç de mobilització de la societat civil catalana en exercici del dret a decidir el seu futur".

Al matí, al passeig Lluís Companys es realitzarà una taula roda dels sindicats d'ensenyants dels Països Catalans formada per Maria Antònia Font (STEI-I), Marc Canalda (STEPV)i Josep Maria Cervelló (USTEC·STEs) debatrà sobre els atacs a la llengua i la cultura als territoris de llengua catalana. L'estand de la IAC (de la qual forma part el sindicat majoritari d'ensenyants del Principat) és el número 29 de la Mostra d'entitats de l'Arc del Triomf de Barcelona, organitzada per Gent de la terra.

La USTEC-IAC adverteix, però, que aquesta reivindicació "àmpliament compartida, no pot quedar només en el model d'estat sinó que ha d'anar més enllà: cal exercir també el dret a decidir sobre el model social, econòmic, polític, la distribució de la riquesa i el poder, la justícia social, la desaparició de la pobresa i els privilegis de classe; d'un model real d'estat del benestar compartit entre totes i tots". Per això anima "a participar activament a les convocatòries d'aquest dia 11, amb la convicció que el dret a decidir, l'exercici de l'autodeterminació, ens ha de portar a la construcció d'una societat catalana més lliure, més igualitària, més participativa i compromesa."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid