Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
No vull pagar
Prou Peatges secunda la manifestació de la Diada convocada per l'ANC

La Plataforma veu la independència com a única solució per aturar el greuge que suposen els peatges pels ciutadans

14/08/2012 Política

La Plataforma Prou Peatges ha anunciat que s’uneix a la manifestació unitària del proper 11 de setembre a les 6 de la tarda a Plaça Catalunya de Barcelona que ha convocat l’Assemblea Nacional Catalana com a culminació de la Marxa per la Independència, que ja ha celebrat més de 200 actes arreu dels Països Catalans.

La Plataforma veu la independència com a única solució per aturar el greuge que suposen els peatges pels ciutadans. Prou Peatges acusa l’estat espanyol del continu maltractament de les infraestructures catalanes. D’altra banda, recorda que els polítics catalans es lucren cada cop més d'aquestes vies de pagament. "Cal assolir la independència i cal acompanyar-la d’una regeneració democràtica, per evitar que la classe política es lucri inapropiadament", exposa la Plataforma en el comunicat d'adhesió a la manifestació.

Prou Peatges també llança un clam a tots els ciutadans perquè s’adhereixen a la manifestació de la Diada.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid