Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Monarquia
La CUP proposa declarar 'persona non grata' el rei Joan Carles a Argentona

La formació independentista també presenta una moció de rebuig a les mesures d'ajustament presentades pel Govern Espanyol

13/07/2012 Política
Eudald Calvo, regidor de la CUP a Argentona Eudald Calvo, regidor de la CUP a Argentona

La CUP vol que Argentona declari el rei Joan Carles persona non grata al municipi. Així ho proposarà al plenari de juliol argumentant que el monarca espanyol no ha estat escollit pels ciutadans, segons informa (ArgentonaComunicació -Entrevista a Eudald Calvo-)

La formació independentista també assenyalarà les darreres polèmiques en què s'ha vist implicat el rei, com la caçera d'elefants, per justificar la seva reprovació. Per altra banda, la CUP també proposarà al ple del proper dilluns, una moció de suport a la campanya #novullpagar i una altra de suport a les cooperatives.

Finalment, la CUP presentarà una moció d'urgència per tal de reclamar el rebuig del Ple Municipal d'Argentona a les mesures d'ajustament econòmica que el Govern Espanyol va presentar dimecres al Congrés dels diputats.

Si l'Ajuntament d'Argentona aprova la moció, serà el cinquè municipi que declari el rei Joan Carles persona non grata. Abans ho havien fet, Celrà, Berga, Ripoll i Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona)

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid