Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
L’esport català se suma al projecte de l’Assemblea Nacional Catalana

Representants de federacions i atletes seran presents a la presentació de la sectorial d’esportistes

16/06/2012 Política

El món de l’esport català serà present a la presentació de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que es farà el proper dilluns 18 de juny al Centre Excursionista de Catalunya a les 20:00 hores.

L’acte comptarà amb la presència de diversos representants d’entitats i federacions esportives, com el Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, el Tomàs Moral, president de la Federació Catalana d'Handbol, el Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, el Ricard Llorens, president de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, el Josep Manel Puente, president del Centre Excursionista de Catalunya, i representants de la UFEC, entre d’altres. A la presentació també hi intervindran el Josep Maria Santasusana i el Jordi Gispert, de l’assemblea sectorial de l’ANC, i les membres del Secretariat Nacional Carme Forcadell, Núria Jàvega i Anna Bernabeu.

Han confirmat també la seva assistència a l’acte el Jordi Merino, president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, l’Antoni Ayza, president de la Federació Catalana d’Escacs, el Joan Egea, president de l’Associació de Beach Tennis Catalunya, el Francesc Serra, vicepresident de la Federació Catalana de Korfbal i el Joan Jover, guia internacional d’alta muntanya.

Esportistes per la Independència pretén donar a conèixer els avantatges que comportarà pel món de l’esport el fet de de tenir un estat propi, així com mobilitzar i fer créixer l’independentisme en aquest sector.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid