Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
La Caravana per la Independència del Bages aplega més de 600 vehicles

Entre cotxes, motos i bicicletes, més de 600 vehicles van recorrer 30 poblacions del Bages fins a confluir al Parc de l’Agulla, on s’han aplegat més de 1.500 persones.

29/05/2012 Política

La Caravana organitzada per les 14 assemblees territorials ja constituïdes al Bages de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha omplert les principals vies de la comarca amb vehicles amb estelades que feien sonar els clàxons al ritme de “in, inde, independència ja!”. Sense que es produís cap accident, les sis columnes han seguit el recorregut previst des de les 9 del matí fins a la una del migdia per a confluir al Parc de l'Agulla, a l’acte final de la Caravana.

Una vegada al Parc de l’Agulla, i amb la conducció de Jordi Pesarrodona, s’ha desplegat un gran mosaic al·lusiu a l’acte i han actuat diversos grups de cultura popular, el grup Hamar Mendé (liderat per la seva cantant Oyuna Baturova), Francesc Ribera “Titot” i David Rosell i la Coral per la Independència. El coordinador de Manresa per la Independència, Josep Heras, ha llegit el Manifest de la Caravana i la vicepresidenta de l’Associació de Municipis per la Independència, Laura Vilagrà, també s’ha adreçat a tots els assistents per valorar que s’estigui treballant conjuntament des de les entitats de base (com l’ANC) i les institucions (com els Ajuntaments), remarcant que massa vegades els catalans, quan ens amenacen, ens arronsem, i que per esdevenir un nou Estat europeu caldrà ser valents i treballar molt i ben organitzats, perquè l’objectiu independentista no és fàcil però és més possible i proper que mai.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid