Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Sis caravanes de cotxes al Bages reclamaran la independència

L'iniciativa es va presentar aquesta setmana a Manresa i tindrà lloc el diumenge 27 de maig. Hi hauran sis punts de partida amb un recorregut propi per a cada una de les marxes.

19/05/2012 Política
Amb l'objectiu de reclamar la independència diversos vehicles partiran el diumenge 27 de maig de diferents punts del Bages i circularan en caravana per algunes de les principals carreteres de la comarca, fins a confluir tots plegats al Parc de l'Agulla. És una iniciativa conjunta de les dotze territorials bagenques de l'Assemblea del Bages per la Independència, i és la segona que es fa a Catalunya, després d'una primera experiència al Maresme.

La Caravana del Bages per la Independència, que es va presentar aaquesta setmana a Manresa, tindrà sis punts de partida amb un recorregut propi per a cadascun, segons informa Regió7

En concret, les sis caravanes sortiran a les 9 del matí des de Cardona, Navàs, Sant Feliu Sasserra, Monistrol de Montserrat, l'Estany, i Castellfollit del Boix, i seguiran diferents itineraris, passant totes per Manresa i fins arribar al Parc de l'Agulla. Entre totes, recorreran 32 poblacions i nuclis de la comarca, i a cada lloc hi ha prevista una parada de curta durada amb alguna activitat. Al Parc de l'Agulla, on es preveu arribar cap a 2/4 d'1, hi haurà un final de festa conjunt, que inclourà els parlaments, i tindrà la participació de bastoners i geganters, una actuació musical, una performance "amb sorpreses", i una botifarrada popular. S'hi habilitarà un espai d'uns 20.000 metres quadrats d'aparcament amb capacitat per a uns 700 vehicles.

Si bé les caravanes per les carreteres de la comarca transcorreran a marxa lenta (a uns 40 o 45 quilòmetres per hora) "no hi ha la intenció de provocar col·lapses" asseguren des de l'organització, que a l'hora preveu que les parades als pobles permetin guanyar agilitat. Així mateix, i per tal de garantir el màxim de seguretat a l'hora de circular, un vehicle de l'organització se situarà davant de cada capçalera i un altre al final, i hi haurà un parell de motoristes de reforç per a les actuacions que calguin.

Per la seva banda, la Policia Local de Manresa vetllarà per la circulació dins la ciutat (on aquell dia se celebrarà la Fira de l'Ascensió), juntament amb membres de l'organització, que fa una crida per trobar voluntaris tant per a aquesta com per altres tasques que s'hagin de realitzar. Alhora, demana als participants que portin senyeres i barretines.

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid