Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Detingut un treballador del centre de Joves del Park Alkosa a Alfafar

Ahir van iniciar actes de solidaritat amb el treballador detingut per la guàrdia civil

18/05/2012 Drets i Llibertats

Ahir, Jonatan, educador del Centre Soci-laboral de Joves del Park AlKosa a Alfafar (Horta), que forma part del projecte comunitari “nosotr@s Mism@s”, va ser detingut pel servei d'informació de la guàrdia civil, quan d'una forma voluntària es va presenta a veure que volien “aquests senyors”, que rondaven pel barri i havien anat a la seva casa i preguntat per ell, ja detingut va ser traslladat a la caserna del cos d'Alfafar.

Jonatan és membre de la Koordinadora de kolectivos del Parke i de la campanya SOS Parke. Les acusacions sembla que són de robatori i actes vandálics. En opinió del col·lectiu del Parke l'únic robatori amb força remarcable en els últims temps són les retallades, impagaments i desnonaments amb els quals castiguen diàriament a la població .

Ahir es van convocar de manera extraordinària reunions de la Coordinadora de col·lectius del Parke  i de l'Assemblea Antirepresiva del 15-M i de la campanya S.O.S PARKE.

Endavant (OSAN) a través d'un comunicat ha mostrat la seua solidaritat amb el detingut, la seua família i la Koordinadora i exigeix la seua llibertat immediata, així com la de totes les preses polítiques.


SOS Park Alkosa va assolir una petita gran victòria amb el cobrament d'una part del deute

Recordem que després de mesos esos de mobilització i vagues de fam van aconseguir els seus ojectius amb el cobrament del deute per part de les administracions i mantenir així la tas que estaven realitzant

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid