Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2011 Mèdia.cat presenta un anuari que recull els temes més silenciats pels mitjans

2011 Mèdia.cat presenta un anuari que recull els temes més silenciats pels mitjans

21/05/2011 Tal dia com avui
El 2011 Mèdia.cat va presentar un anuari que recollia els temes més silenciats pels mitjans El 2011 Mèdia.cat va presentar un anuari que recollia els temes més silenciats pels mitjans
L'Observatori crític dels mitjans, Media.cat, impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació Escacc presentava tal dia com avui del 2011 el seu primer Anuari, que analitzava els temes més silenciats pels mitjans catalans durant el 2010.
 
L'Anuari Mèdia.cat 2011 recullia dotze reportatges sobre els temes d'interès informatiu més obviats per la premsa catalana durant l'any 2010. Entre aquests temes, els casos de maltractaments denunciats als centres d'internament d'immigrants dels Països Catalans, la participació d'empreses catalanes i espanyoles en l'explotació il·legal de recursos naturals al Sàhara Occidental o la implicació de la família reial en el cas Palma Arena. L'edició impresa d'aquest primer Anuari va comptar amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid