Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Animalista
El Casal Carme Claramunt s'oposa al correbou de Badalona

El passat 12 d'abril, es va assabentar que el Govern del PP i l'Alcalde Garcia Albiol havia autoritzat el correbous al barri de Llefià sense passar-ho pel Ple municipal.

16/04/2012 Drets i Llibertats
Davant d'aquest anunci, el Casal Carme Claramunt que s'oposa a la vulneració de drets als éssers humans, també s'oposa a les pràctiques contra els animals que podem veure simbolitzades en les curses i els correbous.

A més a més, denuncia la manca de voluntat política de debatre aquesta qüestió evidentment política i l'escàs tarannà democràtic del partit del Govern. I és que el Casal es va assabentar de l'autorització del correbous a a partir d'una notícia apareguda a lamalla.cat.

El Casal considera que els Països Catalans han d'ésser una terra sobirana, justa i capaç d'afrontar amb responsabilitat els debats que la història planteja. És per això, que entenen irrenunciable afrontar el debat sobre la tortura animal i el respecte al medi ambient des de la responsabilitat.

També, remarca que "els temps de la inconsciència vers als altres, siguin persones, animals o entorn ecològic, s'han d'acabar".

Pel Casal, de "res ens serveix que els braus, els toros, i els correbous hagin estat una de les tradicions culturals més arrelades al nostre país si aquesta no és justa i només és destructiva".

Des del Casal manifesten que "si aquests són els valors que volem transmetre a les generacions futures? Com a gent compromesa en l'alliberament social i nacional del nostre poble, com a independentistes, diem des de Llefià, en particular, i Badalona que no podem ser veritablement lliures mentre practiquem la tortura i l'abús."


 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid