Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Presentació d'Igualada per la Independència

A les 8 del vespre, tindrà lloc al Teatre Municipal l’Ateneu, l’acte de presentació de la plataforma 'Igualada per la Independència', el nucli local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

15/03/2012 Política
En la presentació hi intervindran Francesc Ricart, portaveu d'Igualada per la Independència; el polític i escriptor Miquel Sellarès, qui fou un dels impulsors, durant el franquisme, de l’Assemblea de Catalunya; i també l’actor Toni Albà. L’acte estarà amenitzat per la Coral per la Independència, formada per membres de diverses corals.

'Igualada per la Independència'
És una plataforma ciutadana i independent, que es constitueix com a grup local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb la voluntat de treballar, d’una manera transversal i al territori, per a la independència de Catalunya. Aquest grup recull el testimoni de la consulta popular per la Independència, que es va dur a terme el 25 d’abril del 2010 a Igualada, amb un extraordinari èxit d’organització, a càrrec de la plataforma ciutadana IGDecidim; i de participació, amb un 23,3%. Dos anys després (durant els quals s’han produït esdeveniments com la sentència del Tribunal Constitucional, la massiva manifestació del 10J i els atacs constants contra Catalunya) i també des de la ciutadania, es constitueix un grup obert, amb l’objectiu de treballar, de manera transversal i comptant amb el major nombre de complicitats possibles, per tal d’augmentar la base social dels partidaris de la independència, així com sensibilitzar a la població de les avantatges polítiques, econòmiques, culturals, socials,... que suposa l’assoliment de la plena sobirania del país, segons informa Anoiadiari.cat

Igualada per la Independència és una plataforma oberta a totes aquelles persones que vulguin treballar per la independència de Catalunya. Tothom que vulgui adherir-s’hi, col·laborar-hi o rebre informació, pot escriure a info@igdxindependencia.cat. També es pot consultar la web provisional del projecte a www.igdxindependencia.cat.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid