Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga general
La CUP demana més contundència als sindicats majoritaris

La formació reivindica el dret a decidir, també en l’àmbit social i econòmic

27/03/2012 Laboral
La CUP ha reclamat aquest dimarts "més contundència" als sindicats majoritaris en la defensa dels drets laborals i socials. Segons el portaveu de la CUP a l'Ajuntament de Girona, Jordi Navarro, les "dinàmiques pactistes no ens han dut enlloc" i per tant "és moment de fer sentir la força del poble treballador català, sense renúncies".

La formació ha expressat la necessitat de reivindicar “un marc de relacions laborals propi per als Països Catalans” i "l'exercici del dret a decidir per al nostre poble, també pel que fa a l'àmbit social i econòmic".

La CUP ha fet una darrera crida a la ciutadania a secundar la jornada de vaga i mobilitzacions convocada pel dijous 29 de març ja que la reforma laboral aprovada pel govern espanyol constitueix “un retrocés inacceptable pel que fa als drets laborals”, segons Navarro, que assenyala que l’únic que farà és “facilitar l’acomiadament, destruir llocs de treball i fomentar la precarietat”.

D'altra banda, el grup municipal de la CUP ja va expressar la setmana passada que cediria la part proporcional dels sous del regidors i el tècnic municipal a iniciatives o campanyes de tipus social.

Botifarrada contra la reforma laboral i manifestació


D'altra banda, la Coordinadora Obrera Sindical (COS), amb el suport de la CUP, ha organitzat pel dia de la vaga una botifarrada contra la reforma laboral. Es tractarà d'un esmorzar popular, que se celebrarà a les 10 del matí davant de la subdelegació del govern espanyol a Girona. Finalment, la CUP ha anunciat que participarà en les diferents accions i activitats que s'han organitzat durant tot el dia a la ciutat, i que serà present a la manifestació que sortirà a la tarda del rellotge de la Devesa.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid