Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament en català
Inicien una campanya per evitar el tancament de la Bressola de Càldegues

Catalunya Nord per la Independència inicia una campanya d'enviament de missatges electrònics a favor de l'ensenyament en català al nord de l'Albera, davant l'anunci del tancament de la Bressola a Càldegues (Cerdanya)

08/03/2012 Llengua
Els missatges es poden adreçar des de la pàgina web de Catalunya Nord per la Independència i estan adreçats al President del Consell Regional a Montpeller, a la  Presidenta del Consell General dels P.O. i al Conseller General a Sallagosa.

El text del missatge exigeix que  les institucions, les "d'aquí a dalt, han d 'assumir les seues responsabilitats.  Com ho fan els Consells Generals i Regionals de la Bretanya, del País Basc i d' Alsàcia!  Christian Bourquin va dir, fa pocs dies, que havíem de mirar cap al nord, cap a Montpeller" i no deixar-ho tot  a la Generalitat.
Catalunya Nord per la Independència recorda  que més de 30% dels pares desitgen ensenyament en català pels seus fills, i hi tenen dret uns 4% de l'alumnat. És per això que remarquen "no podem acceptar perdre el poc que tenim".

Amb aquesta iniciativa, la plataforma independentista vol expressar la seva indignació i que sigui compartida  arreu del territori amb l'enviament de missatges en defensa de l'ensenyament en català.

Ahir informàvem que el petit poble nord-català de Càldegues, integrat al municipi de la Guingueta d'Ix, a l'Alta Cerdanya, es quedaria sense escola Bressola a final de curs. El Consell d'administració de la Bressola havia pres aquesta decisió a la reunió de dimarts 28 de febrer després de consultar-ho amb la Junta dels Amics de la Bressola.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid