Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament en català
Inicien una campanya per evitar el tancament de la Bressola de Càldegues

Catalunya Nord per la Independència inicia una campanya d'enviament de missatges electrònics a favor de l'ensenyament en català al nord de l'Albera, davant l'anunci del tancament de la Bressola a Càldegues (Cerdanya)

08/03/2012 Llengua
Els missatges es poden adreçar des de la pàgina web de Catalunya Nord per la Independència i estan adreçats al President del Consell Regional a Montpeller, a la  Presidenta del Consell General dels P.O. i al Conseller General a Sallagosa.

El text del missatge exigeix que  les institucions, les "d'aquí a dalt, han d 'assumir les seues responsabilitats.  Com ho fan els Consells Generals i Regionals de la Bretanya, del País Basc i d' Alsàcia!  Christian Bourquin va dir, fa pocs dies, que havíem de mirar cap al nord, cap a Montpeller" i no deixar-ho tot  a la Generalitat.
Catalunya Nord per la Independència recorda  que més de 30% dels pares desitgen ensenyament en català pels seus fills, i hi tenen dret uns 4% de l'alumnat. És per això que remarquen "no podem acceptar perdre el poc que tenim".

Amb aquesta iniciativa, la plataforma independentista vol expressar la seva indignació i que sigui compartida  arreu del territori amb l'enviament de missatges en defensa de l'ensenyament en català.

Ahir informàvem que el petit poble nord-català de Càldegues, integrat al municipi de la Guingueta d'Ix, a l'Alta Cerdanya, es quedaria sense escola Bressola a final de curs. El Consell d'administració de la Bressola havia pres aquesta decisió a la reunió de dimarts 28 de febrer després de consultar-ho amb la Junta dels Amics de la Bressola.
 
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid