Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Agressions
El Govern vol apujar fins al 25% el cost que els estudiants paguen per una carrera

Antoni Castellà ja ha fet la proposta a la seva homòloga espanyola

16/03/2012 Educació
El secretari d'Universitats, Antoni Castellà, ha llançat aquest divendres la proposta que els estudiants universitaris paguin fins al 25% de la carrera, quan actualment ja és d'entre un 12 i un 15% i quan aquest any s'han incrementat, a més, les taxes universitàries.

Castellà ho ha plantejat a la secretària general d'Universitats del govern espanyol, María Amparo Camarero. Segons el secretari, així es podria garantir la sostenibilitat del sistema. Fa aproximadament un mes, Castellà també va plantejar a Camarero el traspàs a les autonomies de la política de fixació dels preus universitaris.

La proposta d'augmentar fins a un màxim del 25% l'aportació dels estudiants al cost dels graus universitaris la va fer durant una reunió que es va celebrar fa aproximadament un mes, segons ha publicat aquest divendres el diari Ara.

Per justificar aquest augment, el Govern addueix que els recursos que s'obtinguin de més es destinin a alimentar un fons de beques que pugui distribuir més recursos que en l'actualitat.

Es dóna el cas que el secretari d'Universitats i Recerca s'ha anat reunint amb diferents responsables d'aquesta matèria d'altres comunitats autònomes, com ara Madrid o l'Aragó per mirar d'aconseguir que el seu model s'apliqui a tot el sistema universitari de l'Estat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid