Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nuclears
Aturada no programada de Vandellòs II

A causa d'una baixada del nivell dels generadors de vapor.

22/02/2012 Territori
La central nuclear Vandellòs II ha hagut de fer una parada "no programada" a causa d'un "descens en el nivell dels generadors de vapor", segons ha informat la instal·lació al Consell de Seguretat Nuclear (CSN).

També ha informat que l’incident no ha suposat cap risc per als treballadors, la població o el medi ambient. L’accident s’ha classificat, provisionalment, de nivell 0 en l’Escala Internacional de Successos Nuclears (INES). Els sistemes de seguretat de la central nuclear han funcionat, a parer d'ANAV segons el previst i ara s’estan investigant les causes de l’incident. 

Per la seva banda, ECODIARI recorda  que diversos membres del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i altres representants de la Generalitat de Catalunya van visitar dilluns, 20 de febrer, les instal·lacions de la central nuclear.

Josep Enric Llebot, secretari de Medi ambient i Sostenibilitat; Assumpta Farran, directora general de Qualitat Ambiental; Jordi Baiget, director general de Coordinació Interdepartamental; Josep Maria Serena, president de l'Associació d'Enginyers Industrials; Ricardo Granados, vicepresident de l'Associació d'Enginyers Industrials; Josep Maria Tost, gerent de l'Agència de Residus de Catalunya i Arnau Queral, director del CADS es van reunir amb el Director General d’ANAV i van realitzar un recorregut per la planta durant el qual van visitar l'edifici de turbines, la sala de control i l'edifici de combustible.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid