Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones es mobilitzen a Barcelona i València contra les nuclears

Dissabte també hi hauran concentracions a Girona i Palma

Prop de mig centenar de persones es van concentrar ahir a la plaça de Sant Jaume de Barcelona en contra de l'energia nuclear arran de la situació provocada pels accidents a la planta japonesa de Fukushima. A la concentració, els assistents també han mostrat la seva solidaritat i condol amb el poble japonès. Hores abans, una vintena d'entitats van mostrar la seva solidaritat amb el poble japonès davant del consultat. A València, un centenar de persones van manifestar el seu rebuig a la renovació de la llicència de Cofrents, ja es va remarcar que la central es troba situada sobre una  zona símica i també es va solidaritzar amb les víctimes del japó.

18/03/2011 00:06 Territori

 

valencianA València, la protesta estava convocada per Ecologistes en Acció, a la qual també es va sumar "Tanquem Cofrents"  a les 19.30 hores a la Plaça del Temple, davant de la Delegació del govern espanyol. Els manifestants van desplegar diverses pancartes en les quals es podia llegir '"Solidaritat amb el poble japonès. No a l'amenaça nuclear de Cofrents", 2Tancament ja" i "Energies netes. Viure sense nuclears', entre altres.

La Plataforma "Tanquem Cofrents" va qualificar ahir que la pròrroga a la llicència de funcionament de la central nuclear de Cofrents de "completament inacceptable" perquè "no s'han tingut en compte els informes tècnics" i ¡va destacat que la localitat valenciana on està situada la infraestructura és una "zona sísmica".

La central de Cofrents ha tingut en els darrers deu anys 105 accidents, 25 aturades no programes i 6 pre-alertes d'emergència.

Per saber-ne més: 

Mobilització antinuclear i en solidaritat amb el poble japonès a Barcelona i València

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid