Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Milers de persones es manifesten a València contra les centrals nuclears

Durant la marxa es va mostrar la solidaritat amb el poble japonès i es va recordar que el reactor d'aigua per ebullició de la central nuclear de Cofrents és "el mateix model" que el de l'accidentada central nuclear de Fukushima

Sota el lema "Viure bé sense nuclears" prop de 10.000 persones, segons els organitzadors, van participar ahir a la tarda en la marxa convocada per la plataforma "Tanquem Cofrents" pel centre de València per mostrar el descontentament de la societat valenciana davant la prorrogació de la llicència d'activitat a la central de Cofrents, així com l'oposició a la candidatura de Zarra a albergar el Magatzem Temporal de Residus (MTR).La marxa va comptar amb el suport de 28 associacions socials, veïnals, sindicals, polítiques i culturals del País València.

10/04/2011 00:21 Territori
En els darrers anys, la central nuclear de Cofrents ha tingut 103 incidents, 25 parades no programades i sis prealertes d'emergència i que el seu reactor d'aigua per ebullició és "el mateix model" que el de l'accidentada central nuclear de Fukushima.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid