Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Un bloc repassa la memòria literària de l’independentisme d’esquerres
22/01/2012 Història

Des de fa uns mesos, el militant de la CUP a Lleida i membre d’Edicions el Jonc Ferran Dalmau ha activat un bloc titulat Rambla amunt a la xarxa que recull algunes de les principals materials editorials vinculats a l’independentisme d’esquerres al llarg de la seva història, ja siguin a través d’editorials o publicacions impulsades directament per organitzacions independentistes o bé de militants d’aquest espai polític.

L’espai, definit com un bloc que parla de llibres vells i amb prop d’una quinzena d’entrades, fa especial èmfasi en els títols publicats durant les dècades dels anys 70 i 80, que són les de major efervescència d’assaig polític al conjunt dels Països Catalans, i pretén apropar als lectors i les lectores d’avui,  una part, en aquest cas la literària, de la història contemporània de l’independentisme català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid