Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Palma
La cultura com a única sortida a la crisi econòmica

Un centenar de persones visiten el Call Jueu de Palma responent la crida del PSM-IV-Entesa

14/01/2012 Cultura
Un centenar de persones han visitat aquest dissabte el Call Jueu de Palma després que el mes d'octubre passat el ple de Cort aprovés una iniciativa del regidor del PSM-IniciativaVerds-Entesa Antoni Noguera per estudiar la ubicació d'un centre d'interpretació jueu.

La coalició considera que l'èxit de participació al centre històric de Palma "demostra que el binomi cultura i turisme són clau per a reactivar l'economia de ciutat". Noguera ha manifestat als participants en la visita guiada pel Call Jueu la satisfacció per la bona acollida de la proposta i ha assegurat que “l'única forma viable per sortir de l'actual crisi econòmica és apostar pels valors culturals i patrimonials de Ciutat”.

El grup municipal va presentar el passat mes d'octubre una proposició per tal potenciar el llegat històric dels xuetes encara existent al centre de Palma. L'equip de govern es va mostrar favorable a estudiar la possibilitat d'ubicar un centre d'interpretació del Call Jueu al nucli històric de Ciutat.

PSM-IniciativaVerds-Entesa creu que s'ha evidenciat la viabilitat i necessitat de tirar endavant aquest projecte amb la màxima celeritat. “Perquè posar en valor la cultura, la història i el nostre patrimoni tenen una potencialitat enorme que no podem deixar perdre”, ha afirmat Noguera, que assenyala que es tracta d'una gran oportunitat tant per als visitants a Ciutat com per als propis ciutadans de Palma.

La visita ha comptat amb la presència d'un centenar de persones des del seu inici a les Torres del Temple i s'ha duit a terme amb la col·laboració de l'historiador Joan Francesc Born.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid