Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Exministre franquista
CUP: "Fraga mor sense respondre dels seus crims”

La formació ha impulsat una onada de mocions als ajuntaments per denunciar públicament la figura del franquista desaparegut

18/01/2012 Política
La CUP ha expressat "el més profund rebuig" a la persona i a les pràctiques de Manuel Fraga Iribarne, mort diumenge passat, i lamenta que hagi mort "sense haver estat jutjat en vida pels seus crims".

En aquest sentit, critica que l'exministre de Franco, com la resta de responsables polítics de la repressió feixista, "no hagin estat jutjats en vida" i considera que això "fa evident que l'anomenada transició espanyola fou una farsa des del punt de vista de la justícia i els drets humans”. Aquest fet, pels independentistes, demostra una vegada més "el caràcter opressiu de l’Estat i la impunitat dels seus organismes".

La CUP impulsa mocions contra Fraga

Dilluns passat la CUP va presentar una moció a l'Ajuntament de Girona, que va ser rebutjada pel pacte CiU-PP, denunciant públicament la figura de Fraga i demanant a la Fiscalia General de l'Estat que actuï d'ofici contra tots els alts càrrecs del franquisme. Segons ha confirmat la CUP, nombroses assemblees locals de la formació ja han presentat posicionaments als plens municipals en forma de moció.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid