Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
Boicot de la CUP en defensa de l'escola bressol

La CUP de Sant Cebrià de Vallalta no pren la paraula al ple pel veto del govern a la presència de l'oposició a la reunió amb l'equip de l'escola bressol

28/01/2012 Política

La CUP de Sant Cebrià de Vallalta va decidir no prendre la paraula en el ple d'ahir en senyal de protesta pel veto del govern a la presència de l'oposició a la reunió amb l'equip de l'escola bressol de la setmana passada, tot i que les treballadores del centre reclamaven que hi fossin tots els grups amb representació. El regidor de la formació, Lluís Perramon, es va limitar a emetre el vot en cada punt de l'ordre del dia. 

L'edil de la CUP, que va posar un cartell de denúncia a la taula per evidenciar el malestar, va justificar el silenci per la manera com havia gestionat el quadripartit aquest tema, tenint en compte, per exemple, que l'alcalde va comunicar per escrit a la CUP que no estaven convocats a cap reunió.  En aquest sentit, Perramon va qualificar de "molt greu que per justificar aquest veto adoptin un argument fals com ara que les educadores havien demanat que no fóssim presents".

El regidor va assegurar que  "és una llàstima que allò que exigien els grups del PSC i ICV quan estaven a l’oposició, transparència i participació, en prescindeixin ara que governen i més quan la demanda  ve de treballadores i representants municipals". Perramon va sentenciar que "no només des dels grups del govern es poden donar  respostes, tots els grups som ajuntament, inclosos els de l’oposició,  tots som part de la solució i no pas part del problema com ens volen fer creure".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid