Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Avís legal i política de privacitat
26/05/2018

INFORMACIÓ GENERAL

Llibertat.cat (https://www.llibertat.cat) és un domini de l'entitat Investigació de la Informació i la Comunicació als Països Catalans (a partir d'ara Llibertat.cat) amb NIF G-65133571, inscrita al registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya amb número d'inscripció 36304/1. Llibertat.cat és una entitat sense ànim de lucre i té l'adreça electrònica correu@llibertat.cat.

ACCÉS DELS USUARIS

L'accés i/o ús dels portal de Llibertat.cat atribueix la condició d'usuari i implica l'acceptació de les condicions d'accés i ús que consten en aquest avís legal, així com la política de privacitat i dades personals.

En cas que per utilitzar determinades funcions o serveis es precisi el registre de l'usuari, aquest s'efectuarà mitjançant formularis de recapta de dades i amb subjecció a les prevencions de la legislació de protecció de dades personals que es descriuen en aquest avis legal.

Per utilitzar el portal els menors d'edat hauran de disposar del permís dels pares, mares o representants legals, que en seran responsables.

DRETS I ÚS DELS CONTINGUTS

Tots els continguts publicats al portal Llibertat.cat estan subjectes a la llicència Creative Commons que es detalla en el següent enllaç:

https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.ca

No està permès l'ús de la informació d'aquest portal sense el compliment de les clàusules de la llicència esmentada.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

En el cas que faciliteu les vostres dades personals a través d'un formulari d'aquest portal Llibertat.cat, el seu tractament se sotmet a les previsions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD), i la resta de normativa aplicable. Així doncs, informem que:

 • Les dades es tractaran per les finalitats indicades explícitament en els formularis que s'hagin omplert d'aquest portal i s'incorporaran en un fitxer de dades personals.
 • El responsable del tractament de les dades personals és Llibertat.cat.
 • La finalitat del tractament de les dades personals és la d'oferir els serveis de Llibertat.cat.
 • Les dades no seran comunicades a tercers, tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.
 • Per exercir els drets d'accés, rectificació,cancel·lació, oposició, limitació en el tractament i portabilitat us podeu adreçar a: dades@llibertat.cat.

Galetes (cookies)

Les galetes són petits arxius que alguns llocs web poden instal·lar al teu ordinador o altres dispositius amb navegació. Les seves funcions són diverses: recopilar informació estadística, emmagatzemar les seves preferències de navegació, etcètera.

Llibertat.cat no utilitza galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga per al tractament de dades personals que permetin la identificació de persones físiques concretes, usuàries del portal. L'ús d'aquests mitjans es reserva exclusivament per recollir informació tècnica per facilitar a les persones usuàries l'accessibilitat i l'exploració segura i eficient del portal Llibertat.cat, o per medició i dades d'audiències anònimes.

Utilització de les galetes

Navegar per aquest portal suposa que es puguin instal·lar els següents tipus de galetes:

Galetes d'anàlisi estadística
Són aquelles que, tractades per nosaltres o per tercers, permeten quantificar el número de visitants i analitzar estadísticament les visites dels usuaris pel portal. Gràcies a això podem estudiar la navegació per la nostra pàgina web i optimitzar-la.

Galetes de millora del rendiment
Són les galetes que conserven preferències sobre certes eines o utilitats perquè no s'hagi de reconfigurar cada vegada que es visita el portal. En alguns casos, poden ser aportades per tercers.

Galetes publicitàries
Són aquelles que, tractades per nosaltres o per tercers, permeten gestionar eficaçment els espais publicitaris del nostre lloc web.

Altres galetes de tercers
Principalment les provinents de les xarxes socials, permeten gestionar i millorar els serveis d'aquestes utilitats.

Configuració de preferències de cookies

Si vols modificar la configuració de galetes del teu navegador, pots fer-ho mitjançant la configuració de les opcions d'aquest. Existeixen ginys o complement que permeten el bloqueig de l'ús de galetes. No obstant, el bloquegi total de l'ús de les galetes, pot fer que certes utilitats del portal no funcionin correctament.

RESPONSABILITAT AMB RELACIÓ ALS CONTINGUTS

Llibertat.cat es reserva el dret de modificar els continguts del web i d'eliminar-los, així com també de limitar o impedir l'accés ja sigui temporalment o definitiva, sense notificació prèvia.

Llibertat.cat no es fa responsable de l'accés tècnic, la informació o dels continguts d'altres pàgines web a les quals remet o amb les quals es pugui enllaçar des del portal Llibertat.cat.

Llibertat.cat no s'identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus usuari o col·laboradors.

GENERALITATS

Llibertat.cat no pot garantir que el portal i el servidor estiguin lliures de virus pel que no es fa responsable dels danys o perjudicis que es puguin causar per aquestes anomalies o qualsevol altra d'indole tècnica.

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA

Llibertat.cat podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, essent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.
Rànquings
 1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
 2. Manifestació a Palma contra la massificació turística
 3. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
 4. «Buuuaaaaaah! Jo volia el meu...»
 5. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
 6. Poble Lliure exigeix responsabilitats a la CUP davant dels mals resultat electorals
 7. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
 8. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
 9. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
 10. Comença l'evacuació de turistes a Nova Caledònia mentre els independentistes protesten
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid