Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escarp (PSC) amenaça Kaos en la red i altres mitjans de comunicació

 Assumpta Escarp, membre del PSC-PSOE, tercera tinent d’alcalde i responsable de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona ha realitzat aquest matí unes declaracions a RAC1 que cal interpretar com una amenaça envers tots els mitjans de comunicació que no segueixen les consignes del règim.

Escarp ha apuntat directament contra Kaos en la red acusant-la de fer "apologia de la violència" per haver participat en la difusió d'informació sobre la vaga general, tot referint-se als mitjans crítics en general. 

04/10/2010 21:16 Comunicació

Literalment ha expressat que  “[Tancar webs com aquests] és un tema que ens haurem de començar a plantejar. Sí, crec que s’han de tancar perquè fan apologia de la violència.” Cal recordar que Escarp ha mantingut importants conflictes amb els treballadors municipals i de TMB i que es va querellar contra Vilaweb i altres mitjans per haver cobert la informació del Cas Vilaró. 

Amb aquestes declaracions Escarp ha amenaçat directament tots els mitjans crítics amb el règim. En paraules de la responsable municipal i membre del PSC-PSOE “La sanció ha de ser exemplar. Ha de ser proporcional, s’ha d’aplicar quan s’ha d’aplicar. No cap la discrecionalitat, però s’ha de ser exemplar.”

En aquest sentit, Escarp ha palesat amb les seves declaracions la intenció política d'aquesta voluntat de tancar els mitjans alternatius. Referint-se a Kaos en la red ha verbalitzat amb un to violent que la seva feina periodística“[...] és pura violència i pura delinqüència. Diem les coses pel seu nom i aïllem-los en aquest sentit.”

En les seves declaracions Escarp no ha entrat a valorar que els incidents provocats per les victòries de la Selecció espanyola van causar més alderulls i violència que els esdevinguts durant la vaga després de les carregues dels antiavalots. Quan s'alegrava de l'empresonament de dos manifestants de la vaga Escarp tampoc ha recordat la violència de l'exaltació espanyolista o la detenció del fill del President de la Generalitat, José Montilla, que va ser acusat de malmetre mobiliari públic en una celebració futbolística.

La tercera tinent d’alcalde de Barcelona ha fet públic tot el seu suport a Jordi Hereu, i ha mostrat la seva satisfacció per l'exhibició militarista de la Festa de l'Aire (malgrat les queixes de diverses associacions de veïns de diverses poblacions que denuncien la seva perillositat).

Escarp també ha assegurat que la visitat del Papa Benet XVI a Barcelona no comptarà amb mostres de rebuig, en un gest de clara adcripció catolicista en què ha reclamat que “Hem de treballar tots junts perquè sigui la millor visita [del Papa].”

 

 Per saber-ne més:

Preocupació a Ciutat Vella de Barcelona pel nomenament d'Assumpta Escarp com a regidora del ditricte

L'Audiència Nacional criminalitza Llibertat.cat i Kaosenlared per informar sobre Laura Riera

Vilaweb rep la querella presentada per l'Ajuntament a l'entorn de les informacions del cas Vilaró. Llibertat.cat

El setmanari "Directa" remarca vuit punts foscos a la versió d'Escarp. Llibertat.cat

Maulets condemna l'intent de desprestigi d'Hereu cap a les consultes independentistes 

Cop dur a Hereu per la Diagonal però relega les responsabilitats al primer tinent d'alcalde

El cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona va mentir, segons Vilaweb Llibertat.cat

L'endemà de la victòria de l'Eurocopa l’Ajuntament de Barcelona no reconeixia alteracions. Llibertat.cat

El cas Vilaró: una llufa als periodistes i al dret a la informació Llibertat.cat

L'Ajuntament de Barcelona informa que Vilaró torna a la feina i sembla voler tancar la polèmica. Llibertat.cat

Cas Vilaró: algunes boques que no poden silenciar. El Davantal de Llibertat.cat  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid